INFO GROEP 1/2

29-3-2020

Hallo allemaal,

Alweer een week voorbij en een nieuwe week thuisonderwijs staat alweer voor de deur. We hopen dat het jullie allemaal goed gaat en dat jullie het nog vol houden om naast jullie werk ook af en toe een opdrachtje op te pakken met jullie zoon/dochter. Belangrijkste blijft wel hou het vooral gezellig en af en toe een dagje vrij kan ook geen kwaad!
We hebben weer geprobeerd om een gevarieerd pakket van les-suggesties aan te bieden en daarnaast ligt er maandag tussen 11:30 en 12:30 ook weer een een aantal werkjes op school klaar. Onder de nieuwe les-suggesties hebben we nog een brief van de GGD geplaatst met lesmateriaal bij het thema Lentekriebels. Er staat een leuke opdracht in waarmee je kans maakt om een boek te winnen! 
En dan nog dit: misschien hebben jullie in de media al opgepikt dat er een heuse "berenjacht" is ontstaan. Bij sommige huizen kun je in de vensterbank een knuffelbeer zien staan. In de bijlagen staat een uitleg hoe dit in zijn werk gaat en een speurkaart hebben we als aparte bijlage toegevoegd.

Weer genoeg te doen komende week, wederom veel succes en hopelijk tot gauw!

Groet juf Liesbeth en juf Ilse

les-ideetjes week 3
Bijlagen week 3
knutseltips
Berenjacht

Beste ouders/verzorgers, 

Op 21 maart is de Lente begonnen, het jaargetijde van nieuw leven.  
Deze week zou ook de week van de Lentekriebels gestart zijn.  
Om toch aandacht te hebben voor de week van de Lentekriebels hebben we voor de onder-, midden- en bovenbouw lesmaterialen verzameld. 
We hebben gekozen voor het thema liefde en vriendschap, wat we in deze bijzonder tijd goed kunnen gebruiken. 
Ook hebben we per bouw een opdracht, waarmee de leerlingen kans maken op een (prenten)boek over het thema liefde en vriendschap. 
De leerlingen kunnen hun bijdrage mailen naar:  info-GBV@ggdfryslan.nl, dit staat ook bij de opdracht vermeld. 

Met vriendelijke groet, 
GGD Fryslân 

Lentekriebels-onderbouw.pdf

23-3-2020

Hallo allemaal,

De eerste week thuisonderwijs zit er alweer op.
Viel het mee, viel het tegen? Het is voor iedereen nieuw zo ook voor ons.
Afgelopen week was er vraag naar wat extra opdrachten daarom voor deze week een uitgebreider 'pakket'.
Naast de les-suggesties die we hier op de site aanbieden, krijgen alle kinderen een lente werkboekje, het spelletje: gooi, tel en bedek, een thuisbingokaart met leuke opdrachtjes en wat knutselmateriaal  mee naar huis. We hopen dat we hiermee tegemoet komen aan de vraag. Misschien is het deze keer wat teveel maar alles hoeft niet af! Wat blijft liggen mag later ook of wordt gewoon niet gedaan.
In de bijlage staat de uitleg van de aangeboden opdrachten mochten er nog vragen over zijn stel ze op de app!
Ook hebben we nog een blad met linkjes naar leuke sites toegevoegd met daaronder afbeeldingen van knutselideetjes. voor het knutselen van een bijtje en lieveheersbeestje zit er materiaal in de tas verder zou ik zeggen wees creatief. En ook hier geldt weer niet alle knutselwerkjes hoeven gemaakt te worden. 

Veel succes en we houden contact!!

Groet juf Liesbeth en juf Ilse

les ideetjes week 2
Bijlagen week 2
links en knutseltips

Hallo beste ouders van groep 1 en 2,

Hierbij een overzicht van taken die jullie elke dag even samen met jullie zoon of dochter kunnen doen. Het is te vinden in de download die jullie hieronder kunnen vinden.

Heel veel succes,
Juf Liesbeth en juf Ilse

Overzicht les-ideetjes

St. Jozefschool     De Jister 19, 8621 DR Heeg     t 0515 - 44 25 31     info@jozef-heeg.nl